mandag 18. juli 2011

Nytt bord fra Home&Cottage

Bord fra Home&Cottage har kommet på plass på rorbua vår, og idag (når det var meldt regnvær) dro vi til Ikea. Nye nattbord skal nå moteres og noen små hendige saker skal skrus opp her og der. Ikea har mange fine løsninger, og det er mye å se på (men også slitsomt) Nyskjerrigheten er stilt for en stund.

 Handyman dro rett på fotballkampen, idag mellom Fredrikstad og Brann.
 Jeg har reist tilbake til Skjærhalden og tro det eller ei her skinner sola!!


3 kommentarer:

 1. Lekker sofa krok du har fått til der i rorbua, akkurat passe rustikk bord ;) - og GRATTIS med første utleie - moro, moro!

  Ja, du "klargjøring til utleie" vet jeg alt om - hehe - men, det er moro og. Med unntak av når jeg får beskjed fra vår kontaktperson der nede, at leietagere drar og lar all søpla ligge igjen og ikke bare det, men BLEIER i bøttene på baderommene !! Okey, kanskje en forglemmelse, men i kontrakten står det tydelig, det er det eneste de skal gjøre FØR avreise. Gudskjelov, skjer det som regel kun 1 gang iløpet av en utleie sesong. Samt jeg får bli flinkere til å minne dem på dette dagen før de drar med en sms tenket jeg, men jeg er litt sånn som ikke liker å "mase" -

  Jaja, nok klaging fra meg, alt bra i Italia ellers, og nå kooooser jeg meg stort på Tjøme med 2 skjønne tantebarn - og det i solskinn !!

  Men, imorgen med spådd...eh...meldt regn, igjen.

  Nyyyt din ferie - også håper jeg det blir mer utleie på dere!

  Takk for alltid søte kommentarer - til neste gang, ciao bella Bente ;)))

  SvarSlett
 2. grattis med nytt bord,
  så fint i rorbua di,
  ha fortsatt fine dager,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Allt är så hemskt, har sett snart varenda nyhetssändning. Tänker på alla som mist en älskad, kanske sitt barn.
  Skickar en varm kram till dig
  AnnaMaria

  SvarSlett