fredag 5. august 2011

Sverige/Danmark og Tre om Taube

Onsdag 10.08 reiser jeg en tur til Sverige/Danmark. Første overnatting blir i Båstad på Hemmesløvs Herrgård. Båstad ligger ikke langt fra Høganäs. Her håper jeg å finne middagsservice Ostindia fra Rørstrand.

Torsdag 11.08. kjører  vi ombord i fergen som tar oss med til Danmark. Rom skulle bestilles, jeg ringte til Villa Snekkersten og snakket med Henriette. Hun sa alt var opptatt. Etter en time ringte hun meg tilbake og fortalte at noen hadde avbestilt og at vi kunne få dette rommet. Vilken glede det ble, alt vi nå skulle gjøre å se falt på plass og vi gledet oss veldig til å reise. Dagen etter leste jeg min e-post og der står det at vi dessverre  ikke kunne få rommet på Villa Snekkersten. De som hadde avbestilt tidliger hadde nå ordnet seg og kom alikevel og  nå var det ikke plass til oss. Skuffelsen ble STOR. Er det mulig å gi oss rom for så å si at vi ikke kan få det?? De andre hadde bestilt to rom og da måtte hun opprettholde den første bestillingen. Betyr det at det er pengene som teller eller er de kjente gjester fra før? Dette er en ny fremgangsmåte for meg, slik har jeg aldri opplevd, og lysten til å bo på Villa Snekkersten sank betydelig.

Hotellrom er nå bestilt til oss (min datter og meg).
 Vi skal bo i Helsingør på Hotell og Casino Marienlyst.

Planene våre er å besøke noen av de danske slottene som ligger i nærheten. Vi skal også til Karen Blixtens hus/museum, kjøre en tur videre til Honning og Flora. Dette skal bli en kosetur, som dere skal få se i bloggen når jeg kommer hjem igjen.

Fredag og ikveld skal vi se Tre om Taube.
Medvirkende:
Nissa Nyberget
Lars Klevstrand
Hege Elisabeth Olsen
Rino Johannessen
Totto Hansen

Det handler om Evert Taubes viser, musikalsk humor og god atmosfære.
Engelsviken brygge, sommer og Taube har blitt en tradisjon. Det er 13. gang denne konserten settes opp på Engelsviken brygge. God helg til alle!!

5 kommentarer:

 1. dette lover godt, så koselig,
  ønsker dere en god tur å en rikitg god helg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. For en herlig tur du og datter'n har planlagt !
  Akkurat hatt Mamma her en uke på Tjøme, og vi gjorde masse koselige utflukter, bare hun og jeg ;)

  Synd med det første hotellet du prøvde, syns det var dårlig service - først ringe å si dere har fått rom (får hun var jo kjapp med å få inn nye (dere) gjester da hun fikk en avbestilling) for så si nei, du første fikk det alikevel, dog de hadde avbestilt?!?! Hæ...dårlig greie...men, akk sån skjer noen ganger.

  Takk for utrolig hyggelig bursdagshilsen, ja da fylte jeg 46 år!

  Morsomt å se hvilket service du skal titte på fra Høganes, samme jeg har i ørneredet (Bolsena) og er såååå glad i det, en litt forskjellig blåfarge enn noe annet - jeg har sett.

  Først god helg også ønske om en riktig så god tur den 11 august !

  Kos dere ikveld på Engelsviken - ;)

  SvarSlett
 3. Vilken rolig resa ni ska göra, både Sverige och Danmark. Den servisen har jag samlat på, är en riktig klassiker. Och det var trist med hotellet, men ni löste det bra med ett annat. Ha nu en toppenhärlig resa
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. Hej Bente!

  Ååååh ska ni bo på Villa Snekkersten! Jag bor 10 minuters-promenadväg från huset :o) Där är så himla fint!!
  Några loppis-tips kommer här; 'Syster o bror' ligger på en liten, liten gata från gågatan i Helsingör. I Helsingör ligger också 'Genbrugsen' på Badevej eller Murergade.(jag tror att det är Badevej) Utanför Helsingör har du 'Röde lade'....massor av fina saker fr Frankrike, men väldigt dyrt. (Horseröd Byvej 5, Horseröd)
  Se måste ni ju se Kronborg slott i Helsingör och Lousiana-muséet i Humlebaek. Bara några små tips till Er!

  Hoppas ni får en riktigt härlig resa och att sommaren håller i sig!
  Kram
  Ulrika

  SvarSlett
 5. Underbar servis ifrån Sverige;)

  nettan.klar@

  SvarSlett