torsdag 20. juni 2013

Briller fra Marc O'Polo

Jeg er avhengig av å bruke briller. Har vært nærsynt og brukt briller siden jeg var 16 år. Nå bruker jeg det som kalles for progressive. Trodde at når jeg ble eldre ville nærsynheten forsvinne og jeg kunne slippe å bruke briller. Sånn er det ikke. Jeg har prøvd linser også, men det var ikke vellykket. Det beste er jo at jeg skal se godt tenkte jeg, men du vet det er moro med nye briller da jeg bruker de hver dag.

Min lokale optiker er sååå hyggelig. Jeg fant meg et par fra Marc O`Polo og bestilte disse. Passet meg perfekt synes jeg. Da sa optikeren "Det følger med et par solbriller, også progressive når du kjøper disse brillene. Ja takk så jeg begge deler takk og tenkte halv pris. I tillegg så fulgte det med solbrilleglass til å klipse utenpå brillene. Så smart.I tillegg så ser dere mine blå negler. Nå lurer jeg på om tåneglene skal ha samme farge eller om de skal være røde. Hva synes du?


5 kommentarer:

 1. Stilige briller til en flott dame ;)

  Digger de blå negle dine, og såklabert MÅ du ha det på tåneglene også, kom igjen !

  Smart med sånne klipse på solbriller til brillene.
  Så fin sommerfarge du har fått, tenker det er timene på svabergets skyld ... hehe...nyyyyt sommer'n, noen sier den er kort.....

  Her svetter jeg nesten bort, med 32 grader, får vi kan jo ikke bare ligger i poolen, ganske mange småjobber som står på tur, må bli ferdig til helgen, da utleien begynner.

  Fysiske arbeidsoppgaver MÅ gjøres unna før lunsjtid, for etterpå blir det for varmt, da er det hjemmekontor og pc....hehe......

  SvarSlett
 2. Jättesnygga glasögon, dom klär dig.
  Och såklart du ska ha samma färg på
  tånaglarna, blå som sommaren.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 3. Hallo, har jeg en dobbeltgjenger,eller hva?
  Du ser jo helt ut som meg på bildet her. Merkelig, alt så.
  Sønnen har brukt briller siden han var 1.5 år, og sverger til briller. Han er så tøff med dem også. Og hadde tidligere slike du har fått deg, til å klipse på. Men etter at han fikk seg briller med innebygde solbriller, bruker han kun dem. Han er plaget av migrene, og får det ofte i sterk sol. Da er disse perfekte, for de blir mørke såfort solen dukker opp.

  SvarSlett
 4. Flotte briller til ei flott dame :) Blå så klart- likt nede som oppe :) Så kan du bytte farge om en stund !

  God helg klem Monica

  SvarSlett
 5. Veldig fine briller. Jeg synes det er vanskelig å finne noen som er fine til meg. Er jo nærsynt som deg og ser dårlig når jeg prøver uten glass i..... Må prøve å finne en flink ekspeditør neste gang!
  Har heller aldri klart å bruke linser og har progressive. Skulle gjerne hatt solbriller!
  Ha en fin, sommerlig helg.

  SvarSlett