onsdag 27. november 2013

Rødt til jul.......

Nei det er ikke huset som har blitt pyntet til jul ennå. Det er min brukne arm som jeg måtte skifte gips på fordi tommelen begynte å dovne. Gipsen klemte på leddet der tommelen begynner. Så jeg dro av sted til sykehuset igjen. Gipsen ble klippet opp og under den så jeg blå, sorte og gule farger oppover underarmen. Ny gips skulle på og da fikk jeg spørsmålet: "Vil du ha blå eller rød gips?" Klart det måtte bli rødt for det nærmer seg jo jul. Passer fint til lysestaken jeg plasserer i kjøkkenvinduet?


Øvelser er viktig for å unngå hevelse. Hånden skal knyttes og så skal det sprikes med fingrene. Etter gipsbytte går det bedre.

Klarer til og med å holde en klementin, men ikke skrelle den.
Hvert år ønsker jeg meg en rød julekjole (som jeg ennå ikke har fått meg). Nå har jeg i hvert fall noe som er rødt.

5 kommentarer:

 1. Ikke verst å få RØD gips til jul!
  Jeg har flere røde kjoler, så det MÅ du bare skaffe deg. Da føler man seg så fin, og ikke så anonym som man blir i den lille sorte.
  Forkjølelsen min er på vei tilbake, heldigvis. Så i morgen skal jeg bake pepperkaker . Ser du, energien kommer tilbake med en gang.

  SvarSlett
 2. Snakk om å være forberedt til jul :) nå står du i stil til det meste fremover !

  Fortsatt god bedring med armen !

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 3. Første gang jeg ser rød gips - herlig :)

  Ja, du matcher nå alt som er julete og rødt...hihihi
  Håper du kan finne deg en rød kjole til jul.

  God bedring, Bente - håper alt går riktig vei nå

  SvarSlett
 4. Det är jobbigt med bara en hand, men väldigt
  tjusigt med rött gips, sånt piggar upp.
  Hoppas du får hjälp med pyntandet.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Så morsomt...hvert år, i mange år faktisk, har jeg ønsket meg rød julekjole og den skulle ha lange ermer. Det har vært helt umulig å finne inntil i år da jeg har sett to tre stykker jeg kunne tenke meg. I steden har jeg kjøpt meg en rutete smal kjole som jeg er SÅ fornøyd med. Den er mørk, litt type Ralph Lauren ruter. Så nå får det bare være med den røde jeg alltid har ønsket meg. Og gipsen, den var helt etter sesongen.

  SvarSlett