Lammestek langtidsstekes i stekepose
Store champignong skal fylles
Hvitløk, kruspersille, terninger av loff sammen med champignong (uthult av soppen)
Klare til å settes i stekovn 225gr. i ca 20 min. En god forrett
Fløtestuede poteter skal det bli. En favoritt til lam hos oss
Ha en fin morsdag alle sammen.
nam nam,
SvarSlettdette så fristende ut, de soppene fikk jeg lyst å prøve, ser ut som en nydelig middag dere hadde.
ønsker deg en flott søndag,
stor klem fra sylvia
Åhhhh, nå ble jeg sulten !!
SvarSlettDette så deilig ut, elsker lam, spiser det av og til i Italia - agnello, som det heter der, deilig smak og de potetene du lager til - namnam!
Kos deg idag med morsdag - og fint vær, for solen skinner på Tjøme og gjør det sikkert over hos deg også ;)
Her fikk jeg vann i munnen, det så direkte nydelig ut! Fløtegratinerte er en favoritt!
SvarSlettHa en flott dag, klem fra meg;)