torsdag 23. juni 2011

Home&Cottage, midtsommer og snart sommerferie

For en spennende dag denne St. Hans aften blir for familien. Pre åpningen av Home&Cottage i Sarpsborg hvor min yngste datter er assisterende buttikksjef. Jeg har fått invitasjon og gleder med stort. 

Min eldste datter (har to døtre), skal med sine tre sønner på 8 år, snart 6 år og lillegutt Eskil på 17 mnd. fly til Kreta på ferie for to uker. Tøft med tre små barn, men er det en som klarer det så er det henne.  
Mormor tenker jo veldig på de tre barnebarna sine så klart.

Vår sommerferie starter mandag 27. juni, og først reiser vi ut til rorbua. Kort veg til Sverige og svenskekysten.  Fredag kveld blir det hagefest med kollegaer før vi ønsker hverandre god sommer.

Alle sommerforventningene ligger foran oss.......... ha en fin midtsommerfeiring.
Hva skal du gjøre?3 kommentarer:

 1. Deilig med ferie snart, og masse flotte
  planer fremover her ღ Kreata hørtes også
  veldig forlokkende ut :) - her blir det
  grilling på terrassen sammen med familien
  og sola titter frem, det gjorde godt :)
  Kos deg masse og ha en flott midtsommer-
  feiring ღ klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Vi har det topp. Det blåser i dag og litt over skyet. Nå er vi på nett. Godt med iPhone. Koser oss masse. Gutta er kjempe snille og simon ser vi nesten ikke. Det går bra med Idar og maten.men han vil jo heldt ha brød skive. I morgen er det meldt 24 grader. Og deretter 32 + det er et sted og anbefalle. En riktig god ferie

  SvarSlett
 3. Hei Bente, hyggelig å høre at du nyter sommerferien din (ref. kommentar hos meg;)

  Det er slik en norsk sommer skal være, og som vi også håper å få oppleve....

  Moro hvis dere får til en liten båttur nedover svenskekysten - der er det sååå mange søte, små steder/byer. Da blir det kanskje tur innom Koster øyene...?

  Ja, du nå gleder jeg med til rolige dager...vært MYE på farten i det siste, moro er det, men også litt slitsomt, må jeg innrømme, så stille dager på Tjøme er ferien jeg ser frem til ;)))

  Ha en flott ferie videre - kos dere masse, ciao fra meg ;))

  SvarSlett