onsdag 12. september 2012

Fårikål

Flere dager nå har jeg ønsket meg fårikål til middag. Tilberedningen er enkel. Noen timer koking og så den deiligste middag.



3 kommentarer:

  1. Den middagen lagde jeg her om dagen, MÅ jo spise fårikål mens vi var i Norge. Ble jo mye igjen, så da hadde jeg middag neste dagen også.....!

    Leit at du ikke kan strikke for tiden, men det er nok viktig at du lar skuldre og nakke få hvile...håper formen er stigende...?

    Kom oss vel hjem, til Bolsena og Castello'n, da Villa'n er utleid resten av september mnd.

    Tro det eller ei, det skyet over og ble grått - og nå er det meldt regn imorgen ! Vistnok 3 dager med dårlig vær, sa nabo'n her......
    Men, så drar jeg alt lørdag til London, jentetur, så spiller vel ingen rolle hvordan været blir, bare det blir fint i LONDON !!!

    Ciao cara :)

    SvarSlett
  2. Er sikker på at fårikålen din smakte himmelsk, det gjorde min og nok til i morgen er det også....

    Ha en fin kveld

    SvarSlett
  3. Fänkål var det länge sen jag åt, bra med en gryta där köttet puttrar med. Ser gott ut.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett