onsdag 24. juli 2013

Heklet kant og nytt strikkeprosjekt

Må si jeg er fornøyd med hekleteppe mitt. Heklet først to omganger ( staver) med den lyse fargen. Det så "tamt" ut. Avsluttet med en omgang med brunt. Det gjorde susen.


Neste strikkeprosjekt er en jakke. Jeg fikk se Helen's jakke , og ble inspirert igjen.


Min jakke strikker i brunfarger. Synest først den ble litt trist etter genseren jeg strikket med lys farge. Den kan du se HERJeg strikker med Big Merino fra Drops og Silk Mohair fra Sandnesgarn.
6 kommentarer:

 1. Kanten ble veldig fin på teppet ditt, likte at du først hadde litt lyst så en tynn kant med brunt, så flink du er, og artig å se alle tips du fikk fra bloggverden da du spurte "oss" :)

  Så morsomt at du også vil strikke den jakken, den er rett og slett morsom å strikke, vokser fort og nydelig effektiv med den tynne mohair tråden.

  Fargen er ikke trist :) Sene sommerkvelder kan du bruke den mot hvite bukser, for ikke å snakke om høsten, da vil det sikkert passe til det meste :)

  Kos deg med strikkingen din, her får jeg ikke gjort så mye som håpet, blir for varmt i 34 grader....sukk....og kvelden holder jo 27 grader.....puuuh.......!

  SvarSlett
 2. Jeg synes kanten på teppet ditt ble veldig fin, skjønner godt at du ble fornøyd!
  Jakken din blir flott, jeg liker veldig godt brunt- og med det myke garnet blir den nok god å ha på!
  Fortsatt god sommer! :-)

  SvarSlett
 3. Du är fantastisk med stickorna, det blev
  jättebra med den bruna kanten. Ser fram
  emot och se din jacka när den är klar.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. Jammen ble hekleteppet ditt flott med kant rund. Det er bare å ta sats, og se hvordan det blir. Er det ikke slik man ser det for seg, er det bare å rekke opp igjen. Og det er mye enklere med heklingen enn med strikking, det er sikkert. Mange masker som kan gå tapt på veie, vet du.
  Jakka til Helen ble så fin. Skjønner godt at du vil leke " hermegåsa" med den. Synes fargen er fin jeg. Du kan tilogmed bruke rødt til den brunfargen. Jeg mixer farger for tide, og synes det er spennende å se hva som skjer med fargene når man blander dem ved siden av hverandre.

  SvarSlett
 5. Du valgte helt riktig kant- såå lekkert det ble, flinke deg :)

  Ønsker deg en fin uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 6. Kanten ble kjempefin!
  Lekker jakke du strikker! Skal bli artig å se den ferdig.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett