onsdag 6. mai 2015

Det kommer seg

Sakte men sikkert begynner ting å falle på plass. Vi har jo hatt en gjest boende over et par år. Vår yngste datter bodde her mens hun fant seg sin egen bolig og det ble totalrenovert. Alle hennes møbler (og det er ikke lite) har blitt plassert hos oss og hos hennes farmor. Nå er det bare noen få ting igjen, som dette runde bordet vi har i biblioteket/kontoret vårt. Vi bruker det nå som frokostrom også. Stolene er fra vår gamle spisestue.
                           
                              

Alle bildene er tatt med min iPhone 5S. Stua er vanskelig å fotografere, det er motlys fra store vinduer. Her er spisestuen med både gamle og nye stoler. Gulvteppet er fjernet og vi lurer fortsatt på hva slags teppe vi skal velge. Tror det blir et stort sisalteppe med mørk kant.
 
     


                                  

Salongen har fått ny plass. Den passer mye bedre inn nå. Bildene har kommet opp på veggene igjen også.
 
        


 
                                   
 
De sorte skinnstolene vi har kjøpt sist, virket egentlig litt malplassert i stua tidligere. Nå står de foran peisen og foran TV, mye bedre. Men så har vi fått en lang vegg hvor vi ikke har noen ting. Og ikke vet vi helt hva vi skal ha der heller. Jeg tror jeg har vært at jeg ikke skal "bråkjøpe" noe, men det er ikke lett. Vil jo gjerne bli ferdig. Det lille konsollbordet med bildene på, kommer nok ikke til å stå i stua senere. Og eikebordet mellom stolene står også der midlertidig. Her mangler vi også et teppe. Alt er visst midlertidig hi hi hi..
 
      

TV kom tilbake på sin plass i hvert fall. Vi har en kjellerstue som vi brukte under oppussingen av stua. Begge er enige om at vi ikke skal sitte der å se TV, vi vil ha lys og luft og bruke stua vår. 
     

Lamper og små bord er vel ellers ferdig. Bildet bak lampa tegnet min yngste datter med kullstift, til sin fars 50 års dag. Da var hun 16 år. Nå har hun fått seg egen blogg som dere kan se HER. 
 
                              

Og ikke minst har jeg fått opp de små damehodene, laget av Lillian Vedvik. Som dere forstår, det går fremover.
      4 kommentarer:

 1. Sikkert kjempegodt å kjenne at dere begynner å få ting på plass igjen. Vi har tv i biblioteket og noen ganger savner jeg å ha tv i stua. Nå blir det ikke til at jeg forflytter meg for å se tv utenom Dagsrevyen NRK. Hadde tv'n stått i stua hadde jeg nok sett mye mer enn det jeg gjør nå. Ha en finfin kveld.

  SvarSlett
 2. Godt å få ting på plass igjen:) Liker godt sofaen og stuegardinene og elsker det blåaktige bildet i hjørnet.
  Her har vi tv i stua- hadde nok blitt kastet ut om vi ikke skulle hatt det- hi hi :)

  Ha fine dager Bente

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 3. Så mange fine malerier dere har, Bente.
  Og etter en oppussing er det godt å få ting på plass igjen.
  Ikke rush med å få den tomme veggen fyllt opp. Man må jo bo seg til, og se hva som passer inn i hverdagen deres. Det tok et år før vi hang opp bilder i stua her, etter at vi flyttet inn.
  Kanskje et stort speil, eller en sjenk, eller noen planter??? Det finner du nok ut av, tenker jeg.

  SvarSlett
 4. Lekkert har det blitt...også falt jeg pladask for maleriet fra min kusine Liv Andersen på veggen der;o) God 17-Mai helg til deg og dine. Klem

  SvarSlett