torsdag 13. januar 2011

20. dag Knut og vi spister jula ut!

I dag er det 20.dag Knut og idag skal jula feies ut. Vår tradisjon på denne dagen er å spise jula ut samman med min søster, svoger og et par gode venner. Det har vanligvis vært ribbe med fullt tilbehør servert i min søsters lille hytte. Denne hytta ligger kun noen få meter fra deres hus og har ikke innlagt strøm. Bare stearinlys og vedfyring er det her. Meget stemningsfullt.


Dessverre fikk min svoger hjerneslag for tre år siden og er sengeliggende. Nå tar vi med de siste rester av julekaker og slanter på akevittflaska. Handyman lager små lefser med rakfisk. Denne dagen er vår til å oppsummere året som gikk, både på godt og vondt. Vi kan dele de innerste tanker med hverandre, vi i denne innerste krets. Så ser vi fremover mot det nye året ................3 kommentarer:

 1. Det var en fin tadition och fira ut julen med och träffas och äta. Sen att det är i stugan är ju extra mysigt, hoppas inte ni har för kallt.
  Och hoppas du får ett roligt kalas
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 2. Jeg er stor tilhenger av tradisjoner, og denne hørtes da ordentlig koselig ut, med nærmeste familie og gode venner !!

  Kos dere og funder over året som gikk og skål det nye inn ;)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en god og trivelig kveld; rakfisk i lefse, min favoritt!!
  kos deg mot helg, klemmer fra meg;)

  SvarSlett