fredag 20. august 2010

En dag i biblioteketI dag har jeg vært i biblioteket/kontoret mitt. Hvorfor jeg har vært her hele dagen er at jeg har vasket og vasket. Alle bøkene har blitt tatt ut, og det tar laaang tid da det stadig er noen bøker jeg har lyst til å se mer i.Disse bøkene lærte meg jo å lese. Mine lesebøker fra 1. klasse. Den vanlige ABC, som alle fikk på den tiden, og i tillegg André Bjerkes ABC. Sistnevnte ABC var den jeg lærte mest i. Vi hadde i 1962 en uvanlig lærerinne, hun var dansk og forut for sin tid.Her er min bloggplass. Bokhyllene er kjøpt på IKEA. De er bygd helt til taket og handymannen har satt på fine profilskjærte lister, slik at de ser ut som de er bygget på plass på veggen.


En sovesofa har også fått plass. Jeg har lagt over et stort, lyst sengeteppe. Veldig greit med ekstra soveplass, spesiellt når barnebarn kommer på besøk.


Blanding av familiebilder og tegninger har fått plass på veggen over sofaen.Bak døren, står et skap i furu. Planer er jo at dette skal males hvitt/eggehvitt. Dette rommet var vårt soverom da vi byggde huset vårt. Brystpanelen er malt eggehvit, samme farge som bokhyllene. Veggene er dus grønne, fargen heter Sanne.


Litt mørkt ble bilde mot vinduet. Jeg er veldig fornøyd idag, for dette har vært litt av en jobb.Vinduene er også pusset, og min nye hvite orkide har fått plass i vinduet.

Nå er det fredag og jeg ønsker dere alle en riktig fin kveld og en GOD HELG!


2 kommentarer:

 1. så flink du har vært i dag,
  nydelig det er der,
  å så koselig å titte i gamle bøker,gir gode minner det.
  du har det så koselig der,vakker taklampe,
  ønsker deg en fin helg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. så fint det ble. ekstra fint med teppe over sofaen. ble utrolig koselig..

  SvarSlett