fredag 6. august 2010

Pynt og puss






Fredag igjen og huset et rent og ryddig. Disse nydelige rosene fikk bli med hjem fra handleturen etter jobb idag.




Og en ny Hortensia til stuebordet. Enda sitter vi i utestua vår selv om regnet har øst ned de siste dagene. Fikk bare lyst til å pynte opp inne litt mer også.

Fant frem en gammel vinkasse fra Frankrike, som ikke har blitt brukt til noe, denne ble plassert foran peisen og mine herlige magasiner (Lev Landlig og Vakre Hjem og Interiør) fikk plass her. Bildene blir ikke noe særlig lenger med mitt gamle kamera. Nytt står på ønskelisten.



Peisen er en annen sak. Hva skal vi gjøre med denne klumpen? Har sett i stiste nummer og Vakre Hjem og Interiør en vakker pusset peis. Slik vil jeg at min skal bli. Mannen fikk lov til å se blidene og høre på mine ønsker, og tro det eller ei, han er enig.


Peisen ser litt stakkarslig ut akurat nå. Den blir brukt hver dag hele høsten og vinteren, og gir oss deilig varme. Pipa står midt i rommet og peisen deler salong og spisestue. Inn mot spistestuen er det en liten grue. Grua blir også brukt, men det kan bli veldig varmt når vi sitter til bords. Den som fryser mest blir alltid plassert foran varmen.


TV står på peisbrisken inn mot veggen, det skal flyttes. Tar gjerne imot tips om hva som kan gjøres med peien vår.

God fredagskveld til alle i bloglandia.








2 kommentarer:

 1. en god fredagskveld til deg også... Godt pappa var enig..

  SvarSlett
 2. Den franske vinkassen var knallfin..

  Jeg skjønner at du har lyst å gjøre noe med peisen. Hva med et par strøk lys maling, det er et enkelt og greit alternativ å starte med.

  Jeg er ikke så flink med interiør og kan ikke ha for mange "ting" rundt meg. Da blir jeg helt ør i toppen og finner ikke ro. Jeg liker litt minimalisme og Lexington- og Gantstil og Riviera Maison.Og jeg elsker IKEA.

  Jeg er ikke på krusseduller, blonder og engler..

  Lykke til med peisprosjektet. Håper på å få se det ferdige resultatet.

  SvarSlett