fredag 21. oktober 2011

Morgenstund med krabbekoking

"Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare"  sier Pippi Langstrømpe


Og jeg har kokt krabber for første gang. Handy fikk mange krabber og noen hummer
i teinene i går. I morgen skal vi ha et godt lag med gode venner her ute.

Den første turen idag ble rundt rorbuene.  Sola skinner og vannet ligger stille.
 

 

Det er bare meg her ute nå så tidlig.  Fredag og ikveld tennes nok lys i flere av rorbuer.

Badetrappa vår står forlatt, det ingen som bader og det er noen få båter i gjestehavna.
 
Gårdstunet vårt. Bladene på det lille treet er blåst bort.
Høsten er en fantastisk tid her ute ved kysten.


6 kommentarer:

  1. Åh krabba som är så gott, och nyfångade kokta av dig. Vilket kalas det blir, lyckliga alla som får äta hos er. Och sjöboden är så fin, det är mysigt och ha även på vintern.
    Ha en skön helg
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett
  2. Så fina bilder från hamnen och krabbor låter alldeles underbart gott! Hoppas ni får en trevlig kväll med vännerna i helgen :o)

    Hoppas ni blir nöjda med Villa Snekkersten nu. Utsikten kan man i alla fall inte klaga på ;o) Jag vinkar upp till er om jag promenerar förbi ;o))
    Ha en riktigt skön helg!
    Kram
    Ulrika

    SvarSlett
  3. hei.
    åå krabbe er nydelig, har aldri kokt dem selv,
    men du klarte ser jeg, så flott..
    nydelig hos dere, deilig med en stille stund på morran.
    ha en fin helg,
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  4. Så trivelig og stille du har det.....nyt krabbene og helgens selskap.

    SvarSlett
  5. Så hyggelig med krabbe/hummer aften med venner - koooos dere :)

    Deilig start på helgen dette her, da....og takk for flott tur du har "tatt oss med på" - ser fra forrige innlegg og kommentarer der, alle vil bli med på tur, ser du -

    Det er så hyggelig å "se nye" omgivelser, steder, bebyggelse som blogg skriver'n omgir seg med, syns nå jeg!

    Idag har jeg kjørt frem og tilbake til Fiumicino flyplassen - avlevert min kjære, som skulle på jobb i østen. Da begynner gressenke tilværelsen for mitt vedkommende.

    Har store planer om å pakkee vekk sommer tøy (som jeg etterhvert har fått mye av her nede)
    i helgen.

    Og selvsagt en fin tur MÅ jeg få til - ciao

    SvarSlett
  6. Heldige du. Krabber er snadder. Husk at de skal ligge på skallet etter at de er kokt, til de er kalde. Du bor jo i rene idyllen.

    SvarSlett