onsdag 19. mai 2010

Sommervarme



Nå blomstrer frukttrærne mine. Det er 23 grader og det føles ut som sommer. I to dager har vi nå spist middag ute. Mai er en deilig måned.





Hvit rhododendron blomstrer



og gul rhododendron.



Dette flotte treet står mellom min svigermors hus og vårt. Det er et praktfult tre. Vi har fjelltomt med lite jord, men treet har virkelig klart og vokse seg stort. En huske er blitt hengt opp for våre barnebarn, den blir flittig brukt.

Ha en fin kveld og nyt den deilige varmen vi har fått. Det går mot pinse og vi har tatt en ekstra feriedag fredag. Seiltur skal det bli og turen går nok mot Koster i Sverige.



5 kommentarer:

  1. hei på deg.
    åå så nydelig her er nå om dagen,masse vakre blomster du har i hagen,koselig mnd mai.spist ute i dag vi å..
    nydelig,
    ønsker deg mange sånne dager,
    klem fra sylvia

    SvarSlett
  2. Så vackert det blommar hos dig, hoppas nu det fina vädret fortsätter ett tag. Låter härligt med en segeltur till Koster, vi kommer åka i betydligt mindre båt. Denna helgen blir det bara ekan som kommer i sjön.
    Ha en fin segeltur
    Kramar
    AnnaMaria
    Ps, ta med kameran...

    SvarSlett
  3. så flott det blomstrer og vi får håpe på dårlig vær, så vi får besøk da :-)

    SvarSlett
  4. Gratulerer med dagen din mamma! Gleder meg til å komme en tur i ettermiddag til rekelag i bakhagen. "Den beste dagen i året"

    SvarSlett
  5. Nå blomstrer frukttrærne mine. Det er 23 grader og det føles ut som sommer. I to dager har vi nå spist middag ute. Mai er en deilig måned.
    black colour kameez design ,
    black cotton shalwar kameez design ,

    SvarSlett