lørdag 17. august 2013

Min flotte blomst

Denne blomsten fikk jeg av min søster på min bursdag 3.juni. Den har hengt på sjøbua vår i hele sommer. F har vannet den hver dag og den har blitt så stor og fin. Nå har vi tatt den med oss hjem. Er det noen som vet navnet? Har hørt noe med femblad....7 kommentarer:

 1. En fantastisk vakker blomst:-) Og så stor den er! Kan ikke hjelpe deg med navnet. Ønsker deg en fin søndag og en spennende ny uke:-)

  SvarSlett
 2. For en frodig og flott blomst!! Men dessverre, så kan jeg heller ikke navnet på den. Heldigvis finnes det så mange blomsterglade bloggere her, så du får nok svar på det til slutt.
  Her har det æret mange innlegg hos deg, som har gått meg hus forbi. Bloggen min har tullet litt i det siste, og vil ikke oppdatere linklisten mi........frustrerende......
  Det så koselig ut under pergolaen din. Jeg likte bordet og møblene dine. Vi skal lage en liten pergola her neste år. Gleder meg.
  Her regner det i dag, så en pergola hadde vært fint å ha nå.
  Ps: har mistet to venninner i kreft, så jeg vet hvordan du har det. Venninner er viktig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Møbler og bord fra Home and Cottage, men alle puler var tatt inn når jeg tok bildet. Takk for omtanken Sylvia.

   Slett
 3. Tror den heter femtunge

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke peiling på navnet, men flott og frodig var den.

  SvarSlett
 5. Ser du har fått navnet på den vakre blomsten :) det var et godt tips og en plante jeg må skrive meg bak øret til neste år :)


  Ønsker deg en fin uke

  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett