torsdag 5. september 2013

Giovedi - pedicure


Litt velvære må også til på ferieturen. Hos den lokale "beutysalongen" bestilte jeg forpleie eller pedicure. Rett nedenfor castellon'n ligge salongen. Jeg hadde vært og bestilt time to dager i forveien, på tegnspråk. For her snakkes det kun italiensk.

Døren var låst, så jeg måtte ringe på dørklokken. Rundt hele Bolsena er det jo Hortenisaer som vokser. Store busker, nå er de på hell. Også utenfor salongen står store krukker med Hortenisaer.


Jeg kom inn i resepsjonen. Der ble jeg bedt om å vente cinque minuto.Venterommet er meeeeeget rosa. Nydelig italiensk musikk ble spilt på en internettradia.


En liten presentasjon av neglelakk og småprodukter står i glasskapet.


Etter de fem minuttene ble jeg vist inn i et rom og føttene ble satt i bløt.Mens jeg hadde ventet så ble alle disse små verktøyene hun skulle bruke lagt fint frem på rad og rekke.


Pedicure, neglene renset og fikset på alle måter. Føttene pleid og smurt.
Så kom spørsmålet: smalto? Ja hva betydde nå det. Litt tenking og så forklare hun meg med hendene. Vil du ha på neglelakk?Ja det ville jeg gjerne. Nytt spørsmål: rosso, rosa? Jeg ønsket ingen av delene, derimot litt mellom rosa og brunt. Da hentet hun flere flasker og jeg fikk velge hvilken farge jeg ønsket.

20 euro for pleien, det blir vel omtrent 160 kr. Dette er lett å unne seg.

- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

 1. Det var billig - er vel ca 500 her og det er så deilig :) går på skyer du nå da :)

  Klem Monica

  SvarSlett
 2. Herlig lesing !!

  Ja, det er lov og unne seg slik når prisen er rimelig (ihvertfall for oss nordmenn) - ja, det er rosa der...thiiiii...men, akk så søte de er, ikke sant?

  Du lærer mer og mer italiensk du nå :)
  Bravissimo !!

  SvarSlett
 3. Dette kunne jeg tenkt meg, akkurat nå! Koselig ferie-innlegg!

  Ønsker deg fortsatt fine feriedager!

  Klem

  SvarSlett