tirsdag 3. september 2013

Martedi - Bolsena

Tirsdag og markedsdag i Bolsena. Da vi våknet idag var markedsvognene allerede på plass på den store parkeringsplassen her i Bolsena.
På vår lille balkong spiser vi frokosten vår og fra den har vi full oversikt over byen og lago'n ( innsjøen).
31 varmegrader har vi idag. Vi bestemte oss for å se markedet og så gå for å bade etter det. Det er så vakkert her, jeg nyter min utsikt!
På markedet bognet det av det vanlige. Skjerf, belter, vesker, klær, sko.
Castellon'n hvor vi bor i en fantastisk flott leilighet. Se HER.
Vi har leilighet til venstre litt for klesvasken midt i castellon'n. Nesten midt i bilden med skrått tak. Rett over oss bor Helen og Terje.
Det vi var mest interessert i var ostene. Parmesan ost. Ofte har jo selgerne maskiner for å vacumere. Først prøvesmake så kjøpe. Fire fine stykker til å ha med hjem.
Piazzaen med Caffelatte cafe, hvor jeg første gang møtte Helen vi var her i Bolsena.
Solbriller må vi ha på og F sine mistet RayBan briller mistet plutselig en liten skrue. Vi spurte oss frem med fingerspråk og noen italienske ord. Brillene fikses, uno euro.
- Posted using BlogPress from my iPad

7 kommentarer:

 1. Det er det jeg sier, tegnespråk funker alltid !!

  Mye folk på markedet idag, bare stemningen i seg selv er morsom og oppleve.

  Bra dere fikk kjøpt ost :)

  Sees imorgen - til da, nyyyyyyt ferien, for imorgen blir det "jobbing" med vinsmaking...thiii

  SvarSlett
 2. Såååååå nydelig! Heldige dere. Unnskyld meg om jeg fornærmer noen, men jeg kan ikke forstå dem som ønsker seg leilighet i Spania, i et digert kompleks med en mengde andre nordmenn, kunstig oppbygde ghettoer, strand og strandpromenader fyllt av boder med t-skjorter og solkrem osv. Nei takk, det er ikke for meg. Gi meg heller noe autentisk. Takk og pris for at vi er forskjellige i mennesker. Det gjør det hele variert og fargerikt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig. Jeg forstår ikke hva som skjem med bildene mine når jeg bruker blogpress? Blir utydelige og snur seg også feil veg.

   Slett
 3. Takk for et spark bak!
  Ser ut som du nyter det gode livet nå om dagen. Takk for at jeg fikk være med på en tur via ditt blogginnlegg i dag.
  Klemmer fra Hanne

  SvarSlett
 4. Hei igjen. Bildene dine ser helt fine og klare ut på min iPad , men jeg ser det ene har snudd seg og jeg vet ikke hvorfor. Jeg har også hatt problem med BlogPress tidligere, men etter siste oppdatering fungerer det veldig godt synes jeg. Jeg har også lastet ned Blogger Appen. Den fungerer også fint, og du kan jo prøve den en stund eller sjekke at du har siste oppdateringen på BlogPress.

  Lykke til....frustrerende når det funker ordentlig.

  SvarSlett
 5. Så herlig dette hørtes og så ut! Skjønner du har besøkt Helen, og da skjønner jeg du har vært i flotte omgivelser:)
  Nyt dagene og høsten videre, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 6. Dere har det riktig fint der nede, skjønner jeg.
  Og fra det ene utsiktsbildet, kjenner jeg igjen trærne som Helen har som header i sin blogg, ser du det? Jeg er alltid ute å ser etter detaljene jeg......
  Å gå på marked er gøy, men jeg blir fort forsynt. Moren min elsker det, de er minst to ganger i Spania i året, siden min far er Spansk. De storkoser seg der. Men jeg orker bare litt marked, så vil jeg heller sette meg ned med en kald øl i skyggen.
  Her du foressten vært på badevekta? Ikke for å være ekkel, altså. Men av erfaring sniker det seg på uten at man merker det, særlig når det er så. Mye god mat hele tiden, hi hi

  SvarSlett