lørdag 29. mai 2010

Award

Jeg har mottatt en award fra min datter. Tidligere har jeg også fått utfordring fra  Lenemoras verden om å skrive 7 ting om meg selv. Takk for utfordringen, her kommer litt til om meg selv.

 1.  Har begynt å blogge etter inspirasjon fra andre bloggere. Den første bloggen jeg fant var Mias landliv.


 1. Jeg jobber i helsevesenet. Min arbeidsplass er på en kirurgisk sengepost på et sykehus. Dere ser oss på bilde som de små englene. Jeg trives veldig godt i jobben min, men kan ikke jobbe 100% lenger. Tar dagene som de kommer nå og koser meg også hjemme med min familie rundt meg.

 2. Å gå turer i skog og mark liker jeg utrolig godt. Får liksom ny erergi av det. Alt er så fredelig rundt meg. Høsten er den årstiden jeg er mest i skogen, plukker sopp og bær, som foredles til vinterbruk. 

 3. Skulle nok ha begynt å trene igjen, men har fått en vond kropp som ikke vil det jeg vil. Sikkert inne i den onde sirkelen (skal begynne til ......)

 4. Vi har kjøpt seilbåt og skal prøve å lære og seile etter å ha fyldt 50 år (snart 55). Egentlig kan jeg få litt panikk på sjøen (som min familie vet), men jeg jobber meg gjennom det utover sommeren.

 5. Jeg liker veldig godt håndarbeide. Både strikke, hekle og sy (symaskin). Min datter og jeg har mange koselige dager sammen med forskjellige ting vi lager (har mange, mange prosjekter på en gang). Mitt siste prosjekt (sommerhåndarbeide) er bestemorsruter.

 6. Sist men ikke minst er jeg veldig glad for å bli kjent med dere bloggere. Jeg er glad jeg torde å begynne meg dette, og er veldig glad og takknemlig for deres tilbakemeldinger.

  Jeg sender awarden videre til:

  frutunheims
  gyngestologkaffigrut
  Miss Mette
  hjemmebest
  Et røtt monogram
  Marits Provence
  Littleredhouse-norway

Ønsker både gamle og nye bloggere en god helg. I kveld blir det Grand Prix aften hos gode venner. Vi heier  Didrik og  Norge.


5 kommentarer:

 1. så gøy med bildet dette var fint

  SvarSlett
 2. hei,
  gratulere med adward,velfortjent.
  å så koselig å bli litt mer kjent med deg vennen..
  tusen takk for at du tenkte på meg,
  jeg velger å være adwardfri en stund nå,men det varmer mitt hjerte at du tenkte på meg.
  ønsker deg en herlig kveld å nydelige dager,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Tusen takk for adward... det var veldig snillt av deg, men jeg er nok ikke helt adwardtype. Tusen takk for kjempekjekke kommentarer og det er veldig kjekt å følge bloggen din. Ha en vidunderlig dag.

  SvarSlett
 4. Vad roligt det är när du besöker min blogg om Vårt hus i Provence. Vad fina bestemorsruter du virkat.

  SvarSlett