torsdag 26. april 2012

Boeuf Borguignong

Skal du lage god mat og finne mange herlig oppskrifter sjekk ut Lars sine sider.
 I dag lagde vi Boeuf Borguignon. Dette er oppskrift etter Julia Child
som var en pioner for fransk kokkekunst i USA.
I orginaloppskriften skal det være rød Burgunder
eller Côtes du Rhône. Denne brukte vi.
Så mange deilige smaker tilsammen. Helt herlig og virkelig vært å forsøke.
Filmen om Julia og Julie er jo også vært å se. Humoristisk og til ettertanke.

6 kommentarer:

  1. Så god mat ni åt idag, grytor är så gott. Och du har rätt, det är sötvatten i sjön där vi bor på sommaren. Det är en liten insjö.
    Ha en fin helg
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett
  2. Mmm... det så virkelig godt ut.

    Helt enig. Julia og Julie er virkelig en film det er vært å se. :0)

    SvarSlett
  3. Den retten bare så utrolig god. Skikkelig fransk vintermat!
    God helg til deg:-)

    SvarSlett
  4. Mmmmm, dette så da godt ut !
    Kanskje noe jeg bør prøve på? Fikk med til å tenke på italienske retten Osso bocco..... da med italiensk rødvin, selvsagt...hehe...

    Ikke sett nevnte film...

    Nå skal jeg sjekke ut Lars matblogg, tro om ikke det var han som var på Go' Morgen engang ifjor?

    God helg, og god pinse, Bente, koooos deg ;)

    SvarSlett
  5. Tack snälla Bente för grattishälsningen.
    Ha en fin första majdag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett
  6. Una felice giornata...ciao

    SvarSlett