lørdag 5. januar 2013

En titt inn i stua på trettende dagen

Trettende dag jul og julepynten er tatt bort. Idag tester jeg ut et nytt speilrefleks kamera. Canon EOS 550D. Vil gjere ha tilbakemelding fra dere om hvordan bildene er.

Vår spisestue er i syret massiv eik. Ble kjøpt i 1979 på Møbelsenteret på Vestby. Stolene er derimot byttet ut. Brune skinn stoler fra Riviera Maison. Kurvstolen er også fra Riviera.


Lampen som henger over spisestuen er fra G&C. Kjøpt hos Galleri Mimosa i 2005.


En god ide fra Anette Willemine er å bruke glasstrærne som vinterpynt, ikke bare til jul. Diss trærne kjøpte jeg på Illums varemagasin i København i november.


Hvite azalier som ble handlet inn til jul i år var rett og slett av dårlig kvalitet. Bladene drysset av og blomstene skrumpet bare inn. Min blomsterhandler hadde dessverre ikke mye nytt i sin butikk ennå. De ble hvite, store ildtopper. Sinkpottene er fra Lene Bjerre.
Salongen vår het Balder, nå mener jeg navnet er endret. De ble kjøpt hos Home&Cottage i mai. Salongbordet fra Rasmus Solberg, er også i massiv eik.
Ønsker alle en fin trettende dag jul.

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med nytt kamera :)

  Ønsker deg en fabelaktig start på uken! Her skal resten av kvelden brukes på en etterlengtet bloggerunde, tiden strekker dessverre ikke til lenger *uff*
  Klemklem

  SvarSlett
 2. Riktig godt nytt år til deg og gratulerer med nytt kamera! Bildene dine er kjempefine og det samme er stua. Deilig å få bort julepynten. Jeg holder på med det idag. Alt må være rent og pent før vi drar tilbake til Frankrike på torsdag. Gleder meg til å følge bloggen din utover i 2013:-)
  Stor klem fra Marit

  SvarSlett
 3. SV:Jeg er usikker på hva du mener med å laste opp bilder til PC'en betyr det at du har utfordringer å få bilder fra kamera over på pc'en?

  Eller mener du opplastning av bilder fra PC til blogger? Hvis sistnevnte er ett problem er mitt hotteste tips nemlig det å skifte nettleser. Jeg slet så fælt da jeg brukte Explorer, men da jeg gikk over til Google Chrome har jeg aldri hattt noen problemer...

  Håper dette er svar godt nok.
  Hvis du sliter meg å laste opp bilder fra kamera til PC foreslår jeg hjelp fra noen som kan dette, det skal i prinsippet være ganske så enkelt.

  -Maia

  SvarSlett
 4. Hei! Har sett på denne sofa på home and cottage. Hvilke farge og stoff har du? Veldig fin!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei
   Sofaen er fra Home&Cottage heter Balder og stoffet er i kvaliteten Misha (ullstoff) og fargen er Granit.

   Veldig fornøy.

   Bente

   Slett
 5. Så fint du har det Bente !

  Lekker lampe, fine stoler og delikat sofa.

  Bildene er fine, men du vil ikke prøve å ha de i ett format større?
  Eller lar det seg kanskje ikke gjøre via iPad? Jeg bruker størrelsen som heter stor, og av og til ekstra stor hvis jeg har høykant bilder det passer å ha store.

  Likte veldig godt de hvite trærne dine, den fargen passer jo hele vinteren gjennom, så enig med AW, godt tips.

  Sendt deg mail - klem fra Helen

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nytt kamera!
  Da er det bare å leke seg å prøve seg frem =)

  Jeg er mest glad i å ta bilder uten blitz...

  SvarSlett
 7. Hei. Lurer på hvor du kjøpte de brune skinn stolene fra Riviera Maison?

  SvarSlett