tirsdag 26. februar 2013

Shepherd's pie

Hva skal det være til middag? En rett jeg aldri har laget er shepherd's pie. Jeg bruker ofte å se på forskjellige oppskrifter hos matbloggerne. Oppskriften på shepherd's pie finner du hos Trine.

Poteter og pastinakk kokes i usaltet vann og moses til stappe.
  Rotmosen legges over som et lokk. Stekes i stekovn 220 gr. ca. 20 minutter.







5 kommentarer:

  1. Mmmmm, så kjempegodt ut!
    Denne skal jeg prøve.
    God onsdag.
    Vigdis

    SvarSlett
  2. Nam, DET ser godt ut !!
    Ha ein fin ettermiddag og kveld.
    Anne-Mari

    SvarSlett
  3. Shepherds paj är jättegott, det äter vi
    ibland. Just och ha palsternacka i moset
    är så gott. Gör palsternack mos till lax
    också ibland, supergott.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvarSlett
  4. Så morsomt å prøve ut nye oppskrifter !
    Typisk engelsk denne her, dog jeg har ikke smakt den med pastinakk i...?

    Tenker dette smakte godt, ja.

    Tenker vi skal ha fisk på menyen idag, skal prøve oss på en
    fiskebutikk her i Bolsena, som for meg er ny :)

    SvarSlett