onsdag 16. august 2017

Wherever you lay your hat .........

Rett på sak, rorbua vår er solgt. Vi har eid den i over seks år og hatt de siste syv sommerene på Hvaler. Før det ferierte vi med båt i samme skjærgård. Nå er det tid til forandring for oss. 

Rorbua er en del av et sameie med tretti rorbuer. Vi har hatt flotte og morsomme år, men for oss er tiden inne for forandring. Dette skjedde nokså fort. Nabohytta var tilsalgs og mannen tipset en bekjent om dette. Han og kona var meget interessert. De kom på visning, for så å komme inn til oss.
 Han sa: "Det er denne jeg helst vil ha!"  Vår ligger på enden av en rekke med tre. Har flere vinduer og virker mye lysere. Det ble avtalt leie for to uker hos oss, hvis han ikke kjøpte nabohytta. 

Så en søndagskveld snakket vi om hva gjør vi. Skal vi tilby vår hytte til salgs også til de søm ønsker den?  Skal vi gå videre? Vi har snakket om kanskje å selg om et år eller to. 
F ringer og sier vi kan også selge hvis han er interessert. Kort fortalt videre, det ble salg. Og til en høyere sum enn jeg trodde vi skulle få. 
Veldig mange av våre naboer ble fryktelig lei seg. Ikke rart for F er handyman og kan det meste for de fleste. Han er nok ganske sliten av det, selv om han aldri sier det. Og jeg er ganske lei.


Vi har også et hus som ligger ganske fint til. Vi ser utover innseilingen til Fredrikstad. Huset vårt blir ikke brukt om sommeren og det ønsker vi nå. Det tar mellom fem til ti minutter å kjøre til båtplassen vår, som ligger i den fineste Onsøyskjærgården, ikke langt fra Hankø.

Selvfølgelig er det rart, men for oss er det det riktige.
3 kommentarer:

 1. Det blir spennende med nye kapitler, men skjønner du synes det er rart å plutselig ikke ha rorbua lenger. Det er godt å høre at dere kjenner at det var riktig avgjørelse.

  Beste hilsen Ingrid på www.ingridtunheim.no

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett