fredag 12. mars 2010

TRETTEN ET LYKKETALL

Min yngste er født på fredag den 13. kl 0113 (om natten) Hadde hun kommet 12 timer senere ville hun ha vært født på fredag 13.03 kl 1313. Min mann er også født på den 13. (oktober). Hans 13 års dag var på fredag 13.
Hos oss skjer ofte spesielle og hyggelige ting den 13. Vi har tenkt at det er vel tilfeldig, men det tror vi ikke lenger. Sånn er det bare!

Datteren driver egen forretning og det er vi meget stolte av. Dere kan se anbefalingen av hennes gave- og interiørbutikk Galleri Mimosa, som Mia i Den nydelige liv har lagt under sin utfordring.

Så 13.03. (iår er det lørdag) blir det familiemiddag med barn, barnebarn, farmor(oldemor) og søster (tante). Elgsteken skal stekes etter beste evne og med godt tilbehør håper vi det skal smake.


Hemmelige gaver er pakket inn og vi gleder oss til en hyggekveld sammen. Kanskje et spill etter barna har lagt seg.? De blir nok natten over hos mormor.

Gleder oss også til å komme til vår nyinnkjøpte seilbåt. i løpet av helgen. Nå har vel snøen smeltet på dekket og vi kan begynne å vaske og innrede med våre ting.

ØNSKER GOD HELG TIL DERE ALLE

1 kommentar:

 1. hei.
  min sønn er å født 13..men juni da,tror nok 13 kan være et lykketall,kos dere med feiring i morra.
  koselig med seibåt da,skal dere på tur i påsken?håper snøen en vekk innen påske.
  ha en god helg.
  klem fra sylvia

  SvarSlett