mandag 26. april 2010

Vårrengjøring

Nok en uke har gått. Det er jo ikke blitt noe varmt og fint vårvær, men noe sol har det vært slik at støv og skitt kommer tilsyne hos meg.

Kjøkkenet har blitt vasket (skuret) i alle kriker og kroker. Krystall lampen i taket har fått en grundig vask og nå skinner den fint igjen. Stua har fått lyse sommergardiner i lin fra Galleri Mimosa. http://fb.lokalguiden.no/entry/gamle%20fredrikstad/galleri_mimosa/1203457/?page=map

Alle vinduene har blitt vasket (av min mann). Det ble grundig gjort selv om han for tiden også vasker og pusser på seilbåten vår. Vinduene fikk ingen gråtekoner.

Jeg har bestemt meg for å ta et rom avgangen. Har bestandig holdt på til jeg har blitt ferdig med alt, men formen er ikke som den har vært tidliger, så nå er jeg blitt flinkere til å ta en ting av gangen.

I helgen har vi bodd på rorbu på Skjærhallen Hvaler. To par vi kjenner har hver din rorbu og vi har fått bo i egen (som er til salgs). Litt "press" fra de andre om ønske at vi skal kjøpe også. http://www.rorbuen-hvaler.no/Velkommen.html. Det frister, men dyrt, dyrt........
5 kommentarer:

 1. nå lukter det sikkert godt!!

  SvarSlett
 2. Så deilig å ha ny vasket kjøkken. Har også en plan om vasking.

  Ønsker deg en fin kveld

  SvarSlett
 3. Tack för grattishälsningen. Så valborg är inget ni firar i Norge, det borde jag ha vetat. Är ju född bara några mil från gränsen, var ofta ofta i Norge innan vi flyttade lite längre in i iandet. Så flitig du har varit, man ser att det skiner, så härligt rent. Man känner sig nöjd när man städat färdigt.
  Ha en fin helg
  Vårkram
  AnnaMaria

  SvarSlett
 4. Hei hei! Så hyggelig at du vil være med i julegave-alongen! Nå har jeg lagt deg inn i "klikkelista" inne på bloggen min (i høyremargen).
  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 5. hei Bente.
  såå flink du har vært,stor rengjøring tar på ,men å så deilig etterpå.å det lukter såå godt.
  koselig dere har det i rorbu da,
  skjønt med seilbåt,håper på en flott sommer.
  med masse båt turer på sjøen,
  klem fra sylvia

  SvarSlett