Middagen vår er i dag biff. Eller kalventrecote med stekt champignon i hvitløk. Ovsbakte båtpoteter, gulrøtter og rosenkål (som jeg elsker). Til dette lager jeg et enkelt kryddersmør. Brelett som jeg har i persillade. Persillade består av persille, hvitløk og salt.
Mmmmm...dette så godt ut, Bente. Jeg er også glad i rosenkål. Det MÅ jeg ha til jul.
SvarSlettOg Entrecote er så godt, og har så god smak pga fettet som er på. Det skjærer jeg bare vekk når maten skal spises?
Vinen er nok i min smak, siden druen Cabernet Savignon er med. I kveld nyter jeg en Ripasso ILLUMINATO......Italiensk, selvfølgelig. Jeg er nemlig svak for den Italienske vinen, selv om det egentlig skulle være den Spanske, hi hi ( Da er Faustino favoritten )
Mens dere har sett Skal vi danse, fulgte jeg med på Stjernekamp, som jeg har fulgt.
Ellers er det strikking og kos som gjelder.
Klem
Det er jeg sikker på blei et herlig måltid....
SvarSlettKalv och champinjoner, så gott.
SvarSlettHoppas det blev en spännande final och
att rätt par vann.
Kramar/AM
Det hørtes veldig godt ut :) Ja skal vi danse og Stjernekamp- begge måtte jeg få med meg- godt vi har opptaks boks :)
SvarSlettHa en nydelig uke Bente :)
Klemmer Monica