lørdag 8. november 2014

Vi forbereder lørdagsmiddagen

Lørdag og finale i Skal vi danse. Det må vi se på får vi fulgt med parene og jeg må si de har blitt flinke. 
Middagen vår er i dag biff. Eller kalventrecote med stekt champignon i hvitløk. Ovsbakte båtpoteter, gulrøtter og rosenkål (som jeg elsker). Til dette lager jeg et enkelt kryddersmør. Brelett som jeg har i persillade. Persillade består av persille, hvitløk og salt. 

   
                      

Til dette har F funnet frem en chilensk rødvin. Cono Sur, med blanding av delene cabernetsauvignon og carmenere. 

 


4 kommentarer:

  1. Mmmmm...dette så godt ut, Bente. Jeg er også glad i rosenkål. Det MÅ jeg ha til jul.
    Og Entrecote er så godt, og har så god smak pga fettet som er på. Det skjærer jeg bare vekk når maten skal spises?
    Vinen er nok i min smak, siden druen Cabernet Savignon er med. I kveld nyter jeg en Ripasso ILLUMINATO......Italiensk, selvfølgelig. Jeg er nemlig svak for den Italienske vinen, selv om det egentlig skulle være den Spanske, hi hi ( Da er Faustino favoritten )
    Mens dere har sett Skal vi danse, fulgte jeg med på Stjernekamp, som jeg har fulgt.
    Ellers er det strikking og kos som gjelder.
    Klem

    SvarSlett
  2. Det er jeg sikker på blei et herlig måltid....

    SvarSlett
  3. Kalv och champinjoner, så gott.
    Hoppas det blev en spännande final och
    att rätt par vann.
    Kramar/AM

    SvarSlett
  4. Det hørtes veldig godt ut :) Ja skal vi danse og Stjernekamp- begge måtte jeg få med meg- godt vi har opptaks boks :)

    Ha en nydelig uke Bente :)

    Klemmer Monica

    SvarSlett