lørdag 25. april 2015

Møbler settes på plass

Sofa Blader fra Nordisk Form har vi kjøpt på Home and Cottage Sarpsborg. Det ble mye finere i stua med litt ommøblering. TV tilbake på peisbrisken med de sorte skinnstolene foran. Og sofaen kommer mer til sin rett slik den nå er plassert. 
Vanskelig å ta bilde i motlys. I morgen skal jeg henge opp mine hvite lingardiner. Så får vi se hvilke tepper vi velger. Persiske, kelim eller sisal?5 kommentarer:

 1. Se der, ja...kommer seg sakte med sikkert på plass igjen, dog "ny" plass "
  Blir fint dette her - du må vise oss hvordan TV ble plassert :)

  Ja, hvilket tepper velger du under her, tro....?
  Mulig jeg hadde godt for klassisk persisk teppe....også kelim under skinn stolene...?
  Blir moro se !

  Så gjenstår det vel bilder på veggen også......

  Slitne her, etter en lang dag, men nå er super happy gjester installerte på Villa'n -
  og vi har gått en liten tur rundt i Bolsena, er Italias frigjøringsdag idag....så masse liv og røre nedi byen her vettu :)
  Men, NÅ middag hjemme, og en rolig kveld, imorgen lunsj avtalen med fineste Noel faktisk ! Og han har fått en avbestilling i juli, og har brått hele juli mnd ledig...så spre jungetelegrafen :)

  God helg og nyyyt kvelden!

  SvarSlett
 2. Så gøy det må bli å få alt på plass igjen i "ny" stue. Det ser lekkert ut. Tepper vil jo bety mye for uttrykket i stua. Vi har persiske tepper i stua og sisal i biblioteket og er egentlig fornøyd med det utfra slik vi bor nå. Og du, vi har fiskepudding til middag vi også av og til, men det meste av maten blir laget fra bunn på kjøkkenet hos oss. Ønsker dere en fin helg.

  SvarSlett
 3. Så fin farge det ble på veggen :) Er vanskelig å ta bilde i motlys- men du klarte det bra. Blir moro å se teppene. Jeg vet lite om tepper og hva som heter hva.Skjønner jeg har mye å lære der :)
  Her har jeg tatt bort teppene nå- de blir fulle av røytehår med en gang- Leo røyter veldig nå.
  Kos deg med dilling og dalling i dag- det er ihvertfall morsomt.

  Ha en fin dag

  Klemmer Monica

  SvarSlett
 4. Kan tenke meg du koser det med din nye stue!
  Hos oss er det persiske tepper all over. For flere år siden var vi på teppeauksjon, da så jeg en helt ny side av mannen min. Han tok helt av, resultatet ble hele 7 tepper den lørdagen.

  SvarSlett
 5. Så jättefint det blev när du fick in
  möbler också, jättekul och följa hur
  det går framåt.
  Ha en fin kväll
  Kramar/AM

  SvarSlett