lørdag 31. august 2013

Veien videre fra Dresden

Fra Dresden kjørte vi videre mot München. TomTom ledet oss rett gjennom byen og vi så fra bilvinduene Olympiastadion fra 1972. Tankene gikk da til de som ble drept av terroristgruppen Bader-Meinhof.

Litt kaotisk med oppbygging av veier i München, men vi kom oss videre ned til Garmich-Partenkirchen. Her leide vi oss inn på privat. Nydelig rom, senger og ikke minst en herlig frokost. Husene er dekorert med forskjellige motiv.Sulten gikk vi in på et gasthause. Her ble det spilt ompamusikk. To menn i ledderhosen og tyrolerhatter.


F bestilte lokal mat. Ikke sulten etter denne nei.


F, som har vært skihopper, måtte jo se hoppbakkene i Garmich-Partenkirchen.Gjennom Brennerpasset og inn i Italia. Og det er allerede mye varmere.
Et stopp i byen Bolsano for å nye en espresso og gelato.


Til Verona kom vi etter flere timer i bil. Målet var å få billetter til en operaforestilling. Hotellet kunne ikke hjelpe, men vi tok en lokalbuss til arenaen for å prøve lykken der. Og billetter fikk vi til AIDA.


Ikke lov å filme og ta bilder under forestillingen, så dette er tatt før det begynte.

Operaen varte fra kl 2100 til 0100. Slite etter reisen ble det ikke sightseeingen denne gangen. Vi prioriterte heller neste stopp med en lunch i vakre Siena.

Nå er vi kommet på plass i leiligheten i Bolsena. Neste blogginnlegg kommer herfra. Vi skal være her i to uker og skal nyte varmen og de varme menneskene som bor her.

Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar